Uit de hand gelopen liefde: help ons opvangen!

Nog te gaan:

Wij kregen een hulpkreet; een uit de hand gelopen liefde. Een huishouden met maar liefst 23 katten. De eigenaren hadden de beste bedoelingen maar het was hen boven hun hoofd gegroeid.

Al onze asielen zitten bomvol op het moment en zoveel katten tegelijk in één opvang opnemen was niet mogelijk. Gelukkig vonden wij nog plek op onze locaties Gouda, Hoofddorp, IJmuiden en Zandvoort. De katten zijn met veel geduld, de nodige mankracht en hulpmiddelen in veilige mandjes met onze dierenambulance vervoerd naar de dierenarts. 

Alle katten zijn direct gechipt, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid. De katten zullen binnenkort geneutraliseerd worden.  Door goede planning vooraf, verliep alles zeer soepel, wat voor de dieren heel prettig was. 

 

De kosten van deze actie zijn voor een deel vergoed door (vrienden van) de eigenaar. Maar de kosten die wij maken voor medische zorg en opvang zullen hoger uitkomen. 

 

Wil je ons daarbij helpen? Elke bijdrage hoe klein ook helpt om dit soort projecten te kunnen blijven doenDit bedrag komt geheel ten goede aan deze groep dieren die verdeeld is over de verschillende opvangen.

 

Steun je ons met een kleine bijdrage?