Hoe gaat het nu met de puppy's?

20 september 2021 10:00

Allereerst een bedankje: dankzij jullie hebben we veel spullen gekregen en kunnen kopen voor de groep hondjes. Zoals puppy rennen, voeding, speelgoed, riempjes en puppy matjes. Ook de dierenarts bezoeken zijn gebeurd en de hondjes zijn gevaccineerd, meermaals ontwormd en ontvlooid. Met de meeste pups gaat het inmiddels goed. In de pleeggezinnen leren ze alles dat ze nodig hebben voor het leven als huishond. Hieronder een kleine impressie wat onze pleeggezinnen allemaal moeten “doorstaan”! Oefenen met aan de riem lopen, plassen op het gras leren, socialiseren met andere dieren. En vooral heel veel tijd en liefde aan alle hondjes besteden.


Maar helaas moesten we met een pup nog voor extra behandeling naar de dokter. Hij kon niet meer plassen en moest een katheter in. Gelukkig gaat het weer helemaal de goede kant op! Ook is er een echo gemaakt om te zien hoe het er voor staat. En ook een ander pupje had een achterstand en diarree waardoor die extra in de gaten wordt gehouden bij de dierenarts. Een van het laatste nestje de zeven dwergen is helaas afgestoten door de moederhond en wordt in een speciale bak warm gehouden. Wordt goed in de gaten gehouden en geflest.

 

Dankzij jullie hadden wij geen zorgen over de kosten en konden we ons helemaal met de hondjes bezig houden. Namens alle betrokkenen bedankt!