Pluto (Smeagol) is op zoek naar zijn eigen thuis!

12 mei 2022 12:00

Kennen jullie Pluto nog? Begin dit jaar plaatsen wij een oproep want hij moest aan beide patella’s geopereerd worden. Operatie twee is een aantal weken geleden goed verlopen. En hij is bijna klaar om te verhuizen naar zijn forever home! In zijn pleeggezin heeft hij de naam Smeagol gekregen.

“Herstel van Smeagol gaat voorspoedig. Hij denkt zelf dat er niks aan de hand is. Hij mag natuurlijk nog niet volop de hele dag lopen dus dat reguleren we uiteraard. Hij is een lieve, speelse, leuke en waakse hond geworden. Hij vind het nu fijn om te knuffelen maar wel wanneer hij dat zelf aanbiedt. Vreemde mensen vind hij nog steeds niet heel leuk ook kleine kindjes niet. Hij kan wel even alleen zijn en is dan rustig, ook is hij inmiddels volledig zindelijk. Zoals je op de foto kan zien ligt hij graag tussen zachte kussens en dekens.”

Pluto is net 5 jaar geworden en mag verhuizen naar die fijne plek! Een huis zonder katten en kleine kinderen. Een andere hond kan maar hij heeft duidelijke voorkeuren en een stabiele hond nodig. Hij heeft een baas nodig die zijn gedrag in goede banen leid. Hij heeft al veel geleerd in het pleeggezin maar heeft zeker nog begeleiding nodig. Denk je de ideale eigenaar voor hem te zijn? Dan horen wij graag van jou! 

Bekijk profiel van Pluto