Fanta ook op zoek naar een eigen huis!

19 oktober 2021 09:27

Hoihoi, mijn naam is Fanta en ik ben ongeveer 8 jaar oud! Ik ben de oudste en de laatste van de magere honden die onlangs binnen zijn gekomen.

Ik ben vriendelijk richting mensen, wel ben ik soms nog een beetje voorzichtig. Ik zoek iemand met geduld en veel liefde die mij het vertrouwen geeft. Een huis met kleinere kinderen lijkt mij erg druk maar als ze iets ouder en rustiger zijn wil ik best kennismaken. Alles doe ik gewoon rustig en met beleid, zeker in het begin.
 
Richting andere grote honden in het asiel ben ik vriendelijk alleen vind ik het wel erg spannend. Ik lijk niet erg gewend te zijn aan contact met andere honden buiten de roedel waarin ik woonde. Ik zoek dus iemand die mij goed kan lezen en begeleiden in dit contact. En mocht ik het toch niet zo prettig vinden, zoek ik iemand die aan mij genoeg heeft en samen wandelingen wil maken zonder loslopende honden.
 
Het is niet bekend of ik alleen kan zijn, het moet dus wel rustig opgebouwd kunnen worden in mijn nieuwe huis. Helaas heb ik rugproblemen en krijg ik hier speciale pijnstillende injecties voor. Het komende jaar wordt dit volledig vergoed door het asiel! Ik zoek dus wel een eigenaar die dit goed in de gaten houdt. Ik heb misschien niet heel lang meer maar ik hoop dat ik nog een mooie tijd ga krijgen.
 
Heeft u die begripvolle plek voor mij? Kijk dan op onze website.
 
Ook wil ik graag alle donateurs bedanken voor jullie donaties!