Help graatmagere Tonic, Sisi en Fanta om weer aan te sterken!

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Er is maar één woord voor deze hele situatie: triest…

Wij kregen een melding over een overleden meneer. Er waren nog vier honden in huis die daar al een tijdje zaten zonder eten. De foto’s kunnen als schokkend ervaren worden. Ook wij waren geschokt toen we de honden voor de eerste keer zagen!

Ze verkeren in zeer slechte voedingstoestand en wegen slechts 13 tot 22 kg, terwijl hun gezonde gewicht zeker zo’n 10 tot 15 kilo hoger zou moeten zijn. Daarom krijgen ze speciale hoogwaardige voeding. De dierenarts was ter plekke, dus direct allemaal langs voor controle. Om uit te sluiten dat er door het ondergewicht schade is ontstaan aan de organen zal er bloedonderzoek worden gedaan.

Uiteraard moeten ze worden gevaccineerd, ontwormd, ontvlooid. Ook moeten de oorontstekingen en huidproblemen worden verzorgd en behandeld. Aangepast voedingsschema en wekelijkse controles waren het plan. Helaas is één van de jonge honden vannacht overleden. Voor hem kwam onze hulp te laat. Wij hadden hem Hero genoemd. Rust zacht jongen. 

Wij gaan ons uiterste best doen voor de andere drie honden die door het leven gaan als Tonic, Sisi en Fanta, maar daar hangt wel een flink prijskaartje aan. Wij doen een beroep op iedereen die hierbij wil en kan helpen met een financiele bijdrage. En duimen jullie mee dat het voor alle drie weer goed komt? Heel erg bedankt alvast namens Tonic, Sisi en Fanta! 

Help jij mee om Tonic, Sisi en Fanta weer aan te laten sterken?