Ciao is op zoek naar een liefdevol thuis

08 juli 2022 09:30
Ciao is op zoek naar zijn gouden mandje en stelt zich graag even voor:
 
Mijn naam is Ciao, een Amerikaanse Stafford van 8 maanden. Ik werd bij mijn eerste huis niet goed verzorgd en daarom ben ik daar weggehaald. Het begin van mijn leven is niet de beste tijd geweest. Daardoor zijn nieuwe mensen heel spannend en heb ik de tijd nodig om te wennen. Kinderen mogen in mijn nieuwe huis wonen mits ze mij rustig de tijd geven zodat ik op mijn eigen tempo kan kennismaken.
 
Andere honden zijn heel leuk en ik speel hier graag mee. Ik vind het wel moeilijk om te begrijpen wanneer het spelen genoeg is. Katten zijn echt super leuk om achteraan te rennen dus het lijkt mijn verzorgers beter als deze niet in mijn nieuwe huis wonen. In het verleden heb ik niet genoeg te eten gehad en daardoor kan ik mijn eten niet delen met andere dieren. Ik zou samen kunnen wonen met een teef van hetzelfde kaliber als hier rekening mee gehouden kan worden.
 
Mijn nieuwe baas moet veel tijd voor mij hebben want ik moet alles nog leren. Ik zou ook graag samen op cursus gaan.
Ik verblijf nu in een pleeggezin, daar heb ik een bench en dit is mijn eigen veilige plek. Het zou fijn zijn als er in mijn nieuwe huis ook een bench is. Ondanks dat ik pas 8 maanden ben waak ik wel voor mijn baas. Ik blaf als er zomaar mensen binnenkomen of als ik iets hoor.
 
Ik heb al best veel geleerd. Zo kan ik, als ik gewend ben, best even alleen zijn in de bench en ben ik netjes zindelijk. De afgelopen periode heb ik door revalidatie veel tijd verplicht in de bench doorgebracht. Ik moest namelijk geopereerd worden aan mijn beide voorpoten. De operaties zijn goed gegaan al zal ik wel altijd een beetje scheef staan op mijn voorpoten. Doordat ik de afgelopen periode weinig beweging heb gekregen heb ik soms energie over.
 
Wie heeft er veel tijd en helpt mij vertrouwen in de wereld te krijgen?