Gun Ciao een pijnvrij leven

Opgehaald

2.780
75% bereikt van het totaalbedrag € 3.675
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Hoi ik ben Ciao een Amerikaanse Staffordman van net 6 maanden jong… Ik heb helaas een niet zo beste start gehad in mijn nog jonge leven, maar ondanks dat doe ik mijn uiterste best!

Helaas heb ik weer pech, mijn voeten staan scheef en niet recht… Dit heeft ook nog een hele moeilijke naam namelijk; Radius Curvus Syndroom. Dit is door de orthopeed vastgesteld. Doordat een groeischijf al dicht is kan dat bot niet meer doorgroeien. Hierdoor gaan mijn voeten dus scheef staan en heb ik hier echt wel last van tijdens het lopen; een lange wandeling zit er dus voorlopig niet in.

De pootjes van jonge Ciao staan scheef, waardoor hij niet lang kan lopen.

Hier moet ik aan geopereerd worden door de orthopeed en dit is een kostbare ingreep. Namelijk ruim € 3500 voor beide poten inclusief een ct scan. Op 23 mei gaan ze mijn linker voorpoot opereren. Ik verblijf nu in een pleeggezin waar ik kan revalideren zolang als nodig is. Hier krijg ik alle zorg en liefde die ik zo hard nodig heb! 

Ik hoop dat je mij een goede toekomst gunt en zou willen helpen met een bijdrage in de kosten. Elke donatie - hoe klein ook - is welkom. Ik zou je erg dankbaar zijn voor de kans op een normaal en pijnvrij hondenleven. 

Help jij Ciao aan een pijnvrij leven?