Kliko is op zoek naar een eigen huisje!

12 april 2024 12:04
Ondertussen ben ik weer helemaal beter en kan ik verhuizen naar een eigen huisje. Ik ben vriendelijk naar mensen al zijn deze in het begin wel heel eng. In mijn nieuwe huis moet ik echt de tijd krijgen om te wennen. Kinderen mogen best op bezoek komen maar ermee samenwonen lijkt mij niet zo fijn.
 
Buiten negeer ik andere honden; ik weet gewoon niet zo goed hoe ik met ze moet omgaan. Dit gaat wel steeds een beetje beter maar met een hond samenwonen is nog een stapje te ver. Katten, daar kan je heel leuk achteraan rennen dus hier zou ik wel mee willen samenwonen maar dit vinden mijn verzorgers geen goed idee.
 
Helaas heb ik geen goeie socialisatie gehad en daardoor moet ik alles nog leren. Ik kan buiten wel goed meelopen aan de lijn als ik in een rustige omgeving wandel. Ik verblijf nu bij een pleeggezin en daar heb ik in huis een puppyren staan. Vanuit die ren kan ik op mijn eigen tempo de rest van het huis leren kennen. Ik heb in mijn nieuwe huis ook een eigen veilige plek nodig zodat ik rustig kan wennen.
 
Heb jij voldoende tijd om mij het vertrouwen in de wereld terug te geven? Via bijgaande link kun je meer over mij lezen Kliko (dierenbescherming.nl)