Nieuwe update

08 maart 2023 16:15

Dankzij jullie donaties hadden we al heel snel ons streefbedrag bereikt. We zijn ontzettend blij dat Louis en Vuitton geopereerd worden aan hun ogen, bedankt!

Vuitton is op zoek naar een plekje dat hij na zijn operatie zijn nieuwe thuis mag noemen! Vuitton is vriendelijk, enthousiast, speels, druk, lomp en gek op aandacht. Wanneer hij onbekende mensen ziet vindt hij het soms een beetje spannend en kan hij blaffen. Dit is niet zo gek, want hij is niet goed gesocialiseerd. Zijn wereld was erg klein want hij kwam niet verder dan de achtertuin. Kinderen is hij gewend. 

Met andere honden kan hij het op dit moment nog goed vinden, wel heeft hij een hond nodig die in staat is om grenzen duidelijk aan te geven. Hij is erg snel opgewonden en dit zal zijn nieuwe baas goed moeten begeleiden. Ook zijn we op zoek naar een nieuwe baas die verantwoordelijk is en de raseigenschappen van Vuitton serieus neemt.

Op onze website 'Ik zoek baas' kun je meer lezen over Vuitton: ikzoekbaas.dierenbescherming.nl/asieldier/honden/3340237-vuitton  

Heb jij een plekje voor Vuitton en heb je ervaring om hem te kunnen begeleiden? Laat het ons dan snel weten via dierentehuis.kennemerland@dierenbescherming.nl